Τα προϊόντα της φάρμας είναι αποκλειστικά σφάγεια μοσχαριών και βοδιών.
Η φιλοσοφία μας της αργής ανάπτυξης και της παραγωγής κρέατος ανώτατης ποιότητας μας επιβάλλουν να σφάζουμε τα ζώα μας μεταξύ 24 και 29 μηνών.
Επιλέγουμε σφαγεία της περιοχής, όπου τηρούνται όλες οι ευρωπαϊκές προδιαγραφές, έτσι ώστε η κατάσταση καταπόνησης των ζώων κατά τη μεταφορά τους να είναι η μικρότερη.
Οι περισσότερες ράτσες των μοσχαριών της φάρμας είναι επιλεγμένες και για το λόγο του ποσοστού λίπους, ώστε να μπορεί να ακολουθηθεί η διαδικασία βαθιάς ωρίμανσης, αφού το στρώμα λίπους που επικαλύπτει τα τεμάχια ελαχιστοποιεί την ξήρανση και τον αποχρωματισμό του κρέατος.
Our EXPERTS
Founder Team
Experiences and professional
Giovani Bacardo
Head Chef
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptat accusantium dolor
Calla Spearing
Manager
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptat accusantium dolor
William Matthews
Head Chef
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptat accusantium dolor
Roseanne Ibbott
Founder
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptat accusantium dolor
Our Standards
Trust the Meat You Eat
We built Meat House to bring farming back to sustainable basics.
We have high standards for our partner farms. With partnerships built on trust and respect, we are committed to the highest standards of animal welfare, and we’re focused on providing full traceability and transparency.
H διαδικασία βαθιάς ωρίμανσης γίνεται σε 1°-2° Κελσίου, με υγρασία 85%-90%, σε 14 -21 ημέρες, έτσι ώστε να επιτύχουμε τη βελτίωση της γεύσης και της τρυφερότητας. Σε ειδικές περιπτώσεις ακολουθείται η πολύ βαθιά ωρίμανση των 90 ημερών.